Thanks Guys


huhu

huhu

Akop ... jangan pandang mcm tu

Its my bufday

Terima Kasih .. kerana memperingati dan menyambut hari jadi saya..
#Intan .. lain kali buka lampu kalau takut cari buku..
#JJ.. kalau nak wat surprise dtg awal skit .. nti terserempak dgn org yang nak disurprisekan tu..
#Nora .. Jangan hilang mcm tu .. rasa mcm pelik aku dok sorang.
# Afif… sampai lilin tu nak cair .. ina tak turun .. lakon layar tak menjadi..
# Akop .. jangan tinggal ina sorang kat atas nie .. kata org ada hantu..

4 thoughts on “Thanks Guys

  1. Cleopatra.com says:

    Ahaha lawak sangat2, ni semua gara-gara JJ yang masuk bilik tadi..Happy besday kak ina, nak baling kek tam sampai hati

  2. 001beautifulcrazy says:

    Lawak lagi bila intan kata mcm budak kecik tepuk tangan .Cis .. bilangan lilin di kek banyak .. sampai terang kek itu ..

  3. jesselane says:

    ermm … maaf semuanya. sebenarnya kak lin dah terpecah rahsia kat dia masa tengah ber YM dari hp. ingatkan korang dah celebrate dah … rupanya belum … sorry …

    anyway ina … love u bebeh. bertambah setahun lagi bilangan umur anda. semoga bertambah lagi kematangan dalam diri. dan bertambah rezeki. akak doakan ina bahagia dan senitasa sihat. amin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s