Ramadan Tahun ini 


Skrg dah jam 2.05 pagi.

Aku baru sahaja makan nasi. Hiks. 

Bagi mengelakkan terlepas sahur, jadi aku terus ambik pinggan dan nasi dengan telur bistik yang panas tu. 

Dan. Aku pun dok terpikir nak update blog. Any last two month nie memang aku agak busy. Pertama adalah sebab aku handle program baru dan ke dua hal menyiapkan assignment sebab minggu ini adalah minggu terakhir antar assignment.

Gigih buat assigment, mencuri masa untuk settlekan keje sekolah ni. Makin lama aku rasa makin berat asgnment yang lecturer bagi. Ditambah pula aku yang selalu tuang kelas ni. Semester ini kelas start jam 6 petang. Jadi pastinya aku dan rakan-rakan seperjuangan selalu lewat lantas terus tak datang kelas.

Ok. Hal program baru pula. New programme new challenge. Gicewww. Kali ini aku buat program talkshow. Hosnya very the popular. FB dia aja dah 1 juta. Tu diaaa. Ko ado??? Hahahaha

Lebih challenge iah program ini adalah program tajaan. Jadi oleh kerana nk buat program duit takda jadi setiap harilah buat presentation dgn klien untuk memikat hati diorg dgn proposal itu.

Wahh sekali ideas diterimaaa..jadi bermulala sibuk aku tu. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s