JAATI HOON MAIN


Lahirlah bintang Bollywood yang seksi, putih melepak… saya tetap suka dengan Kajol. Kadang rasa macam nak jadi macam Kajol. Ahaks…

Suka tengok lengang lenggok Kajol dalam vid klip nie.. sooo into it.. perangai Kajol yang gila-gila bersama dengan Shah Rukh Khan yang berjaya mencuit hati aku.. ( kadang hidup too stress dan kita perlu berilusi masuk dunia lainkan!).

Nak habaq sikit pasal Kajol nie hah.. Nama Kajol meletops lepas berlakon dalam filem Baazigar ( fav film aku gak tu), mak dia seorang pelakon dan ayah dia pengarah filem… patutkan dia memang dah tahu nak acting dengan baik!

Dan real life dia dengan Ajay – mereka pernah dilabel dengan unlikely couple kerana personalliti yang sangat berbeza… tapi diaorang happy jerr… Ajay tidak pernah propose Kajol, dan mereka tidak pernah berbincang untuk berkahwin.. semuanya terjadi kerana satu ketentuan… hehehe.. how easy lifekan …. ( selalunya kita yang payahkan hidup.. ataupun lepaskan peluang kawin dengan orang yang betul kerana terlalu memikirkan sesuatu… boleh ? )

🙂

Klah …mood sayuuu aja hari ini.. tidak tahulah dah kenapa? Dengan hujan lebat kat luar tu… rasa macam nak mandi hujan pun ada… lama gak tak mandi hujan… hurm… last rasanya darjah 2 kot.. lepas tu kalau hujan mesti lari kelam kabut mencari tempat berteduh.

Takut demam.. lagi hujan asid dikotaraya nie… tapi dulu relax aja mandi hujan. Paling tak best pun kena marah sebab mandi hujan dan tidak bersulam mandi lepas tu…

Mak tidak pernah marah untuk mandi hujan.. tetapi kena bersulam mandi…

How sporting my mom…. luv u.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s