1 HappY Family


MMM… letih berjalan mencari kasut di OU.. selesanya pakai kasut crocs nie. ahaks

Dan terima kasih kepada kak Pauline, yang melayankan perasaan yang tidak mahu duduk diopis lama-lama dan sanggup menempuh jam dengan membawa kereta manual  kemudian membuka high heal yang baru dibeli… Rasa sudah tiga kali dia terpelecok. Hush. Menurut tangga dengan berhati-hati dengan lantai yang licin. Gerun gak ler takot terpelecok nanti.

Pulang ke opis- dan terus saya ini surfing2 internet apa lagi – bukak Facebook, yelah siang da kena blok memalam aja ada chance… huhhu. Saya update status kengkawan dan tidak lupa adik beradik, anak buah yang jarang saya jumpa. Hemmmm tidak banyak yang mengupdatekan status.

Tengok ada status dari anak buah yang semakin tumbuh membesar dengan cantik dan menjadi rebutan lelaki dikawasan perumahan dan sekolah dia.. huhu. Rasa seronok tengok dia bila duk bercerita pasai bofren dia, bergaduh, merajuk dan memacam lagi. Dan paling tidak lupa apabila meletak status in relationship wif Anip. Hambik. Open minded  sangatkan.I dont mind my sweet heart. Tapi kena tahu batas kamu itu.

Terasa how times fly very the fast. Saya masih ingat mendukung dan menidurkan dia dalam buaian. Sangat comel dan putih. Tapi kuat nangis. Sehinggakan mandi pun kena perlahan-lahan takut-takut dia tersedar dan akan menjerit sekuat hati dia… dan paling disayangi dia ini. Kisah perjalanan hidup dia rasanya sangat sukar untuk diterjemah. Mungkin busu ini akan menjadi penerang dan pencerita kamu. Takpe. Im so supportive in wat ever you do my darl. Sehingga ini dia punya sifat malu dan rendah diri yang amat. Tidak mahu membeli goreng pisang ditepi jalan buat busu nie meradang. Di bilang malu dengan abg goreng pisau. Mau gak kena lesing budak niekan. Dalam hati masa tu kata how sweet.

Nadia@ Norhayati

Dan dua lagi yang rasanya sedang asyik mabuk bercinta mungkin – tapi masih bersungguh belajar kerana ibunya seorang yang sangat straight ialah Ain dan Hanim. Dua -dua tidak sebulu walaupun adik beradik. SENTIASA tidak berpuas hati dalam apa jua keadaan.

Hanim & Ain.

Dan yang 3rd generation – masih hingusan huhu.. memang dengan dunia diaorang, sememangnya selalu dibuli saya. Gerammmmm- tapi kalau saya ini ditumbuk rasa macam nak pecah perut bila diaorang bengang dengan lawak melampau saya. Antaranya  pak abu itu asyik ketawa aja- itukan huruf M… hahaha ejekan saya kepada anak buah paling hensom . Tapi paling gila main PS2 la nie.. kalau tak PS2 dia akan tengok movie yang berkali-kali ataupun main game dalam hp.. hush!

Farish

Dan yang lelain – memang masih dalam dunia syok sendiri.Rasa teramat seronok mengacau sehingga mereka ini benggang tahap cipan dengan saya.n i luv u olls.

 

Anyway – kalaula ada masa yang banyak tentu saya ini akan mau bersama mereka.. kerana jarang berjumpa dan mereka sudah membesar dengan cita-cita yang menggunung dan saya ini dilihat sangat jauh dengan mereka.. masakan tidak – mereka terasa saya ini mungkin sedikit asing…

Apa pun KITA enjoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!! hope misi percutian bersama 1 happy family akan berjaya…kerana saya adalah perancang utama!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s