Cantik seorang wanita…


Aku pernah mendengar cantik seorang wanita terletak pada budi bahasa dia …

Aku juga pernah mendengar cantik seorang wanita terletak pada fizikal dia … muka yang manis dan dahi yang licin…dan badan yang solid … ehemmmm…

Persepsi orang memang berbeza…

Aku ada beberapa kawan yang mencantikkan diri berjam-jam sebelum keluar rumah … mereka menjaga penampilan diri untuk lebih menyerlah daripada yang lain…

Malah ada yang lebih kritikal … apabila sengaja mengenakan baju yang ketat dan menjolok mata … hehehehehe …

Bagi kes seksi … itu terpulang kepada individu … tapi bagi aku benda nie tengok tempatla… takkan pergi pasar borong nak pakai baju nampak b**bkan.

Adoyyyy… today … one guy … saying something to me – i should wear smtg nice … and kena menjaga penampilan diri walaupun sesibuk mana ….Emmm serabai agaknya aku nie … tidak bermake up … dan pakai ikut apa yang selesa…

U look so stress … even ur not smile … when 1st time i met u… mak datuk teruk benar aku nie ….

Bagaimanakah cantik seorang wanita itu – dimata lelaki…

Agaknya …

4 thoughts on “Cantik seorang wanita…

  1. wanita yg setia dan sabar adalah wanita yang cantik di mata lelaki,wanita yang tidak mudah diracun dan dihasut oleh pihak ketiga ialah wanita yang cantik di mata lelaki.itu pada dalamannya.

    pada zahirnya wanita itu tidak perlu cantik seperti ratu janganlah pula gemuk keterlaluan.serba sederhana yang penting perangainya itu perlu cantik.kalau muka cun body karan pengotor dari segala segi…takyah lah hehehehe…sakit jiwa nanti.tak caya tanya Id.

  2. haaaaaaaa!!!!!!!! laki tengok pada 1st impression… itu jeee.. 3 4 kali depa tengok konfem depa dah imune… hihihihihih..

    salam perkenalan, nk cari kawan blogger baru… weeeeeee!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s