FullHouse


Bila seorang teman ini, ajak berbuka bersama …. aku mencari pot yang bukan menjadi kebiasaan kami pergi.. mungkin tidaklah jauh sangat tapi enviroment yang lain itukan penting…

5.30 sudah keluar untuk reserve meja.. tub tub … semua fullhouse.. aja gila … sudahlah hendak dapat parking payah …jam pulak tu .. dan tak ada tempat hendak makan …

6.00 pm.. saw someone , yang aku kenal dekat 4 tahun lalu, kenal benar… dan terlihat dia membawa seorang wanita bersama dan memilih cincin.. dalam hati kata cincin raya ker cincin hendak brtunang ker tu?? malas nak tegur terus aku call member aku nie…hope cincin kawinla tu… hehehe.

Akhirnya … aku makan ditempat kebiasaan kami sahaja.. hampeh … dah la dekat situ-situ juga.. tak bestla…

Malam kami shopping present untuk member seofis…. punya ramai orang fullhouse jugak ni… sepanjang jalan .. terdengar macam-macam suara yang cross over kat telinga..

Antaranya – Susah betullah pilih baju perempuan nie, kenapa ek? ( kata seorang boypren ini kepada girlfren nie) – dalam hati kata letihla tu mencari agaknya… memangla perempuan pilih yang tercantik dan terbaik…

So macam mana ? (kata seorang perempuan mungkin isteri kepada lelaki ini)- dalam hati kata agaknya sesak benar tempat nie, baik belah.. tengok perempuan sangat memahami isi hati lelaki yang cepat rimas itu…hiks.

Mahal sangatla, boleh kurang sikit ?, ok bolah (kata seorang pembeli yang cantik kepada taukey besar ini)- bila cantik dan murah senyuman senang aja dapat turunkan hargakan.. power itu..

Dan macam-macam lagilah.. balik dalam hati kata hope kawan ini suka dengan pemberian yang dikongsi bersama rakan-rakan yang lain… dan lagi enam hari nak raya.. semua macam nak gila..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s