White Board Oh White Board..


Back up file untuk CPU ini bukan main banyak..

Macam -macam pix yang aku jumpa .. aku rasa PC ini jadi wakaf  kat staff kat sini..

Tetapi dalam banyak-banyak pix yang aku jumpa..

Rasanya pix white board ini … menceritakan banyak benda.. antaranya lambat ke assignment … spycam rosak …kereta nak ke assignment tidak ada… moderator tidak boleh buat kerana hari hujan… interview delay..cancel shooting sebab ada meeting…

Macam-macamlah…

Punya berderet assignment sampai tulis kat tepi-tepi white board nie..

Yang lambat tulis pasti akan berebut marker pen dan space …

Part aku tidak boleh lupa ialah bila nak meeting sampai tidak muat bilik CEO tu .. sebab nak preview end product sebelum transfer digi… ada muka merah sebab malu membuat kesilapan yang sama..ada yang mengalir air mata bila keluar bilik sebab ditegur storylinenya teruk..

Dan ada cik abg kita .. nak kena terajang .. sebab visualnya teruk benar …nasib baik dia duduk jauh sikit ..

Yang team expose .. yang team mistik .. penuh kat kedai mamak bawah opis kalau balik dari assigment … sedap juga kari mamak kat situ.

Ada yang preview tape .. ada yang langgar .. sampai rosak kamera .. itu aku tidak boleh lupa ..nak bertumbuk gak masa tu .. nasib ada big boskan.

Ada yang tertinggal seluar kecikkkk  warna biru kat toilet tu .. habis kecoh satu opis … pasti si mamat tu tidak lupa sampai bila-bila kes tu.

Ada yang nak pengsan sebab tumb drive terbakar … sebab semua document dalam tu – akhirnya siap jugaks skripnya .. sampai tertidur depan monitor pcnya.

Ada yang berebut kerusi nak landing tido kan.. kan – busuk seh kerusi tu da.

Ada yang berdiri  dan tidak tahu hendak duduk dimana … lepas report duty.. kakakakakakakak….

Kelakonya aku rasa.

Marker Merah .. Marker Biru

Marker Merah .. Marker Biru

Rebut nak tulis assignment

Rebut nak tulis assignment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s