Low Class ker ???


Erm… semalam aku tinggalkan task yang ada kejap untuk menonton Teater Mahsuri..storylinenya bagi aku biasa-biasa aja…tapi propsnya menarik.. aku suka…

Antara penyebab aku nak pergi tengok teater nie sebab ada Vanida Imran.. mak suka .. nyahhhhhhhhhhh….Kalau Vanida nie tak ada .. agaknya aku pun tak pergi.. aku sebenarnya sudah pun buat …last minute cancel … tapi dek terkejut disergah member aku yang sorang yang dah tunggu di Subang.. jadi aku terus pecut pergi ke sana… hehehe.. (ampunnya)…takut gak dilaser nanti.. dicop macam-macam .. lalalaaa…

Malam … aku menonton sebuah talk show mengenai wartawan hiburan nie.. artis jemputan ialah Azwan Ali.. dan seorang wartawan hiburan yang .. aku dah lupe nama dia nie.. macam -macam di debatkan .. memang pedassssssss…

Antaranya .. ialah wartawan hiburan suka bagi soalan bodoh dan mereka ini wartawan low class… perghhhhhhhhhhh…

Tapi baik punya wartawan nie balas.. dah artis yang gila glamour dan tak ada cerita .. tu pasal kami bagi soalan yang mudah .. agar jawapan nampaklah pandai sedikit.. kakakakakakkakakak…

Bersama Kak Pah, Abg Firdaus, Abg Pali, Noreen... dan wartawan hiburan lain.

Bersama Kak Pah, Abg Firdaus, Abg Pali, Noreen... dan wartawan hiburan lain.

Aku juga pernah cover beberapa artis yang punya kontroversi dan gossip nie.. paling meletops masa kes kak pah nie.. aku sampai menangis dimarah producer sebab terdelete story panas diaorang..tapi segala info tu boleh diretrieve semula ..

Company .. producer dan wartawan diletakkan bersalah dan mahu disaman kerana .. menyiarkan laporan yang dikatakan menuduh dia .. sebagai orang yang bersalah .. tidak dimention namanya .. tetapi story itu merujuk kepada dia..

Kami jumpa kononnya musuh kak pah .. dan ibu tiri kepada kawan aku diopis nie.. meletopsssss..

Aku juga pernah diminta membuat write up mengenai kes cerai ajai dan nurul.. tapi jiwa aku tidak ke situ.. aku bukan berjiwa wartawan hiburan… tapi tolong ya.. aku sangat sensitif bila orang kata wartawan hiburan itu .. LOW CLASS…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s