GUSAR


Hari ini .. tiada perkataan lain yang aku dengar daripada rakan-rakan terdekat.

1. Seorang rakan berkata gusar dengan deadline programme yang diproducenya … yang pasti dia di dalam keadaan tidak tenang.

2. Seorang lagi rakan berkata gusar sebab perlu menyiapkan segala proses eiditingnya kerana pelbagai pekara perlu ditukar di dalam programmenya itu.

3. Seorang lagi rakan berkata gusar kontraknya tidak diberi sehingga ke hari ini.

4. Seorang lagi rakan berkata gusar kerana perlu menyiapkan dua tugasan pre-script yang perlu disiapkan dan dihantar dimasa terdekat.

5.Seorang lagi rakan berkata gusar kerana perlu mencari footage untuk masuk editing .. habis semua kedai dvd dia pergi tapi tak jumpa apa yang dicari.

6. Ada seorang lagi .. yang gusar tidak tahu hendak mula daripada mana apabila banyak info yang perlu diletakkan didalam pre-script.. she’s have find the tune… point & angle of the story…

# Pastinya apabila menjejakkan kaki ditangga ofis semuanya akan berasa gusar dan bimbang dengan segala tanggungjawap yang perlu dilaksanakan dengan sempurna. Ini sudah pasti.

(Hanya kucing bawah tangga aja yang tak ada kegusaaran itu.. semua makanan diberi setiap orang yang lalu lalang disitu … hahahahahhaha)

6 thoughts on “GUSAR

  1. jesselane says:

    kucing itu juga perlu ada kegusarannya ina. kerana mereka sudah dibawa ke HOD meeting dimana mereka mungkin akan kehilangan tempat tinggal dan makanan yang disupply kepada mereka. looks like kucing itu akan gusar juga akhirnya.πŸ˜‰

  2. Akmal says:

    Bodo punya orang. Ad ke isu kucing bawa dalam HOD meeting. Dah tak de kerja sangat gamaknya. Macam kata seorang teman kalau bangkitkan isu nak tubuhkan committee untuk pitching kat FINAS ok la gak. Kucing??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s