Crazy/Beautiful


Sama padanla tu..

Sama padanla tu..

Banyak-banyak movie luv story .. Crazy/Beautiful menjadi movie favourite aku.

Kristen Dunst.. heroinnya.. dan heronya adalah Jay Fernandez (gilos hensom)…Memang tak boleh dinafikan kenapa aku minat sangat tentang filem ini .. adalah kerana heronya yang bermuka tenang dan bermata redup itu.

Tapi bukan itu aja. Storylinenya juga bagus.Nak cerita sikit pasal movie yang diterbitkan dibawah Touchstone Picture ini …si Kristen Dunst tu lahir daripada keluarga yang kaya. Bapa dia seorang yang berpengaruh kemudian dek kerana sibuk bekerja dan akhirnya bercerai .. dia pun jadi tidak tentu hala .. jadi kaki mabuk.. ponteng sekolah..rebel dan juga sangat emosional.

Sehinggalah dia bertemu lelaki yang datang daripada keluarga miskin tetapi punya cita-cita besar ingin menjadi juruterbang. Namun percintaan mereka dihalang oleh bapanya. Tetapi akhirnya diterima kerana Dunst memerlukan seorang untuk dicintai dan membimbingnya untuk kembali ke jalan yang lebih baik.

Ini mungkin cerita cinta biasa. Tetapi bagi perempuan its touching. Aku menonton movie ketika tahun ke-2, diuniversiti. Oleh kerana kebosanan tahap dewi .. aku pun tengok. Perghhh.. terus seharian duk kata depan tv tu. Bagi yang suka tengok cerita love story .. cubelah menontonnya.

Memang crazy percintaan mereka...

Memang crazy percintaan mereka...

# Oleh kerana sangat meminati movie ini.. akhirnya blog nie nama beautifulcrazy…aku terbalikkan titlenya saja..

One thought on “Crazy/Beautiful

  1. 001beautifulcrazy says:

    Kita tunggu komen daripada penonton filem ini.. setelah diperkenalkan filem ini kepada dia.. hahahaha.. apalagi kak oi..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s