Ole- Ole Bali


Bukan lightingnya .. Poster itu memang warnanya berbeza..huks

Bukan lightingnya .. Poster itu memang warnanya berbeza..huks

Hari nie .. rasanya terisi dengan pelbagai macam pekara..

Pertama .. rasa gumbira bila pagi-pagi lagi..Shakira Ramli called untuk berjumpe ..setelah sekian lama tak jumpekan.. Alhamdullilah dia happy dgn kerja dan life dia.. (Jangan jadi playboy .. udah).. She’ll be further study in Ireland.Tempoh masa lima tahun diambil untuk menimba pelbagai pengalaman hidup dan bekerja. She’s my best AP seh! Luv u baby..

Kedua.. setelah semalaman sakit perut.. bila sampai diofis tergelak besar dengan perangai Poji yang tak sudah-sudah melawak mengenai suwei bawak aku ke kolam pancing.. Sampai kesudah dia tak mahu bawak lagi. Arghhh geram .. At least daripada ke tempat yang tak elok baik aku melepak di kolam .. Tapi tak mahulah nama ditukar kepada Ina Kolam plakkan… (Jangan marah Abg Man Kolam)

Ketiga.. sebelum melangkah ke office .. aku terima panggilan. “Helo, saya Azhari.. nak tanya no.telefon bomoh yang keluar di Expose Mistik”,. Aku dengan blur menjawap ” Kenapa Azhari tape Citra Manusia kena reject lagi ker,”. Aku ingatkan dia bos kepada Afeq yang jaga tape kat Astro.Cis. Mesti mamat tu kata aku sengalkan.Hahaha. Terus aku kata better awak telefon orang yang jaga Mistik sekarang.En.Yaakob Yusuf.(Akop jangan marah eh).

Keempat.. Kalut terlambat ke ofis .. Rupenya aku diberi cuti oleh My Boss.. Diexplain kak lin, ” Hari nie hari Jumaat, ko dah lupe ke cuti,”. Cis ( Patutlah dimarahi pada hari pertama jadi PA CEO, huru-hara HOD semua masa tu. Ampun ya, semua).Failed jadi PA.

Oleh kerana cuti. Aku terus ikutkan aja untuk terus makan ke sebuah restoran di Sunway Pyramid.Nama restoran tu OLE-OLE BALI. Best gak kat sini.

Excuse me, Pak .. kami ambil gambar sat ya..

Excuse me, Pak .. kami ambil gambar sat ya..

Bagi yang nak duduk makan bersila, boleh pilih kawasan ini...

Bagi yang nak duduk makan bersila, boleh pilih kawasan ini...

Perbincangan mengenai fahaman, kepercayaan dan Agama Budhha ..topik dimeja makan itu..

Perbincangan mengenai fahaman, kepercayaan dan Agama Budhha ..topik dimeja makan itu..

Mana waitress nie???

Mana waitress nie???

Tangan sape tu???

Tangan sape tu???

#Kalau terasa nak makan makanan Bali & Padang ada kat sini.
#Harga pun taklah mahal sangat. Boleh layanla.
#Tak pernah ke Bali.. (orang kata Bali mmg enviroment dia mcm ne..satu hari pasti aku ke Bali.. Jom Kak)..
#Mekasih kak oii.. sbb belanja saya.. Luv u..

Chow!

One thought on “Ole- Ole Bali

  1. Hi…cakap pasal ole ole bali ni…saya baru jer upload gambar2 dalam blog saya masa makan kat sana dgn famili. Memang best dan lokasi nye pun bagus. Lepas makan bolih sambung shopping2 kan.
    Senang2 tu singgah la yer blog saya kat http://www.blogmakanbest.blogspot.com banyak lagi tempat2 makan yang saya masukkan. Topik pun pasal makan jer 100% takde topik2 lain hehe….
    Dan kalu minat tu follow la yer blog saya TQ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s